PETAR DRAŠKOVIĆ: Ima li Krivokapić obavezu prema Milu pa mu je prepustio spoljnu politiku?

M.S.

10. 06. 2021. u 21:40

PITAMO premijera Zdravka Krivokapića da li on ima neku obavezu, a koja nije poznata javnosti, i da je zbog toga predao spoljnu politiku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću?

ПЕТАР ДРАШКОВИЋ: Има ли Кривокапић обавезу према Милу па му је препустио спољну политику?

Foto: DF

Ovo je na Fejsbuk profilu Demokratskog Fronta napisao šef Informativne službe i funkcioner DF Petar Drašković.

- Poznato je da su njih dvojica imali više tajnih sastanaka i da je više vremena proveo sa Milom Đukanovićem, nego sa poslanicima koji su ga birali za premijera, pa je važno da nam odgovori da li je na tim sastancima svoje mesto u komunikaciji sa međunarodnim adresama predao predsedniku Crne Gore, piše Drašković koji smatra da je posebno veliki skandal što se na gotovo svim sastancima predsednika vlada Zapadnog Balkana i zvaničnika EU pojavljuje Đukanović kao jedini predsednik države! 

- Predsednik Crne Gore nema nikakva ustavna ovlašćenja da bi mogao bilo šta da kaže o spoljnoj politici Crne Gore koju vodi Vlada, ali je izgleda Krivokapić predao Đukanoviću i ustupio mu svoje mesto. Tako smo danas gledali u Tirani sve premijere Zapadnog Balkana, Mila Đukanovića i komesara Varheljija, a u Podgorici paralelni susret Zdravka Krivokapića i novinara Petra Komnenića. 

Dakle, dok se Đukanović šetka širom Evrope i regiona, premijer se sastaje, za njega, na dosta visokom nivou sa novinarem koncerna Vijesti! 

On nam šalje jasnu poruku da nije baš dorastao ovako visokoj funkciji i možda, zbog svega navedenog, Krivokapić i ne zaslužuje da bude premijer.I što bi rekao Zdravko Krivokapić: "Nezamjenjivih nema!", kaže Drašković.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna