КОЈА ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕШУ АЈВАРА И ПИНЂУРА? Један је гушћи а за други се паприке сецкају а не мељу
ОСНОВНИ састојак им је исти али разлике постоје, прочитајте и сазнајте које су.
23. 03. 2024. у 15:00
ЋУФТЕ И ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ЋЕ БИТИ САВРШЕНЕ И СОЧНЕ: Додајте млевеном месу овај састојак
ПРОБАЈТЕ - додајте свињску маст и одушевићете се укусом.
23. 03. 2024. у 09:00
ЗАШТО ИМ СЕ ЦЕНА РАЗЛИКУЈЕ И КАКАВ ЈЕ УКУС? Која је разлика између жутих, црвених и зелених паприка
Разлика између жутих, црвених и зелених паприка - откривамо заједно.
22. 03. 2024. у 15:00
СВИ ДРЖЕ НА ОВОМ МЕСТУ, А ТО УБРЗАВА ТРУЉЕЊЕ: Где треба да чувате јабуке да остану дуго свеже?
ЈАБУКА здравље чува, а одлично се слаже са бројним посластицама и питама.
22. 03. 2024. у 14:00
КАДА ЖЕЛИТЕ ДА СПРЕМИТЕ САСВИМ ДРУГАЧИЈИ РУЧАК, ОНДА СПРЕМИТЕ ОВО: Најукуснији кромпир ролат са пилетином (ВИДЕО)
РОЛАТ од кромпира са филом од пилетине је тако диван ручак, да ћете га спремати све док вам не досади.
22. 03. 2024. у 12:00
КАКО ДА ДИНСТАТЕ ЛУК, А ДА НЕ УСМРДИТЕ КУЋУ: Професионални кувари откривају тајну
Свако ко радо кува и једе домаћу храну, зна колико се мирис лука током кувања зна раширити по целој кући и увући у одећу, но, постоји врло једноставан трик како смањити његов интензитет, готово на минимум.
22. 03. 2024. у 11:00
ФЕНОМЕНАЛНИ ДЕСЕРТ БОГАТОГ УКУСА КОЈИ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ, А ВАНИЛА ДАЈЕ ПОСЕБАН ШМЕК: Аустријска штрудла са јабукама
СПЕЦИФИЧНА је по томе што се јабуке секу на коцкице, док сок од ваниле даје драж целом десерту.
21. 03. 2024. у 15:00
ОДЛИЧНА УЖИНА КОЈУ МОЖЕТЕ И ПОНЕТИ: Јогурт са кафом и коштуњавим воћем, очас посла спремна здрава ужина
Освежавајући оброк који ће вас лепо заситити.
21. 03. 2024. у 15:00
ЗДРАВА ГРИЦКАЛИЦА ОД ТУЊЕВИНЕ С МАЛО УГЉЕНИХ ХИДРАТА: Благо хрскави, погодни за све прилике
Ако не волите туњевину, можете то потпуно исто да урадите са пилетином из супе.
21. 03. 2024. у 11:56
ЕВО КОЈЕ СУ ТРИ НАЈЧЕШЋЕ ГРЕШКЕ: Многи их праве кад кувају кромпир
СВИ обожавају кромпир, намирницу која је део многих јела, а често и прилог.
20. 03. 2024. у 14:41
СВЕ ШТО ВАМ ЈЕ ПОТРЕБНО ЈЕ АЛУМИНИЈУМСКА ФОЛИЈА: Корисник Тик-тока је објаснио како да продужите рок трајања хлеба
ПОМОЋУ овог једноставног трика продужите рок трајања хлеба.
20. 03. 2024. у 07:00
ТРИК ИСКУСНИХ КУВАРА: Може вам бити од велике користи
КАКО лако да препознате које јаје је скувано, а које није?
18. 03. 2024. у 18:00
СВИ ЋЕ ХВАЛИТИ ВАШЕ ПОСЛАСТИЦЕ А МОЖЕ ДА СТОЈИ И 90 ДАНА: Како да направите најбољи фондан?
ФОНДАН делује тешко за прављење али ми вам доносимо једноставан начин припреме. На бази меда је, укусан, а сви ће вам тражити рецепт.
18. 03. 2024. у 17:21
ПОСНИ ЧВАРЦИ: Праве се врло лако, а могу да парирају оригиналном српском деликатесу
Ови чварци су од комадића соје, те тако представљају и веганску и посну замену која ће вам добро доћи када желите промену у свом јеловнику.
17. 03. 2024. у 09:00
ПОТРЕБНО САМО ДА ПИРИНАЧ ЗАМЕНИТЕ ОВИМ САСТОЈКОМ: Најбољи рецепт за пуњене паприке, а тајну открива руски кувар
КАКО је кренула сезона паприка осим за салату можете и да их напуните и да имате ручак за два-три дана. Зато је руски професионални кувар, Вјачеслав Красилниковје открио рецепт за пуњене паприке које ће се топити у устима.
15. 03. 2024. у 18:00
ПО ОРИГИНАЛНОМ РЕЦЕПТУ СА ХИЛАНДАРА: Посна жито мусака, сочна и феноменална
ДРЖАЋЕ вас дуго ситим.
15. 03. 2024. у 17:00
МОНТЕ КРИСТО СЕНДВИЧ: Хрскави, сочни и сласни нестаће са стола одмах
Сендвич је сендвич, сигурно мислите. А ако тако мислите - нисте пробали сендвич Монте Кристо!
15. 03. 2024. у 16:40
КАШАСТИ СОК ОД КРУШКЕ БЕЗ ШЕЋЕРА: Здрав и укусан напитак богат витаминима
Врло се једноставно прави, не изискује превише времена, а ваши малишани ће у њему уживати читаве године.
15. 03. 2024. у 12:01
ШТРУДЛА СА КАЈМАКОМ И КУЛЕНОМ Укус је рај за сва чула, а поправља дан у трену
Неодољива и сласна, идеална за доручак или вечеру.
15. 03. 2024. у 09:00
НАЈМЕКША, НАЈУКУСНИЈА И НАЈЛЕПША ПОГАЧА СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Италијани су богови теста, а ово је њихов рецепт за фокачу
Италијански пљоснати хлеб сличан нашој погачи јесте фокача. Само тесто фокаче обавезно садржи маслиново уље. Ароматично биље попут рузмарина, оригана, тимијана заједно додацима као што је лук, маслине, чери парадајз, паприке, али и сир или нешто месно нам поред декорације служи и за побољшање укуса.
14. 03. 2024. у 07:00
ОБОЖАВАЈУ ЈЕ И ОНИ КОЈИ НЕ ВОЛЕ ДА ЈЕДУ СЛАТКО, А МИРИС ОВОГ КОЛАЧА ЈЕ ФАНТАЗИЈА: Нуклеарна штрудла је залудела интернет
РАСТУРЕНА или нуклеарна штрудла добила је такав назив јер се сви састојци помешају и излију на плех, а укус је феноменалан!
13. 03. 2024. у 15:00
ИДЕАЛНЕ ЗА СВАКУ ПРИЛИКУ: Кекс куглице - брзе, јефтине и феноменалне
МОЖЕТЕ да их правите када вам се једе слатко. Направе се за пет минута, а поједу у једном залогају.
12. 03. 2024. у 14:00
СОЧНИЈА И МЕКША: Тајна савршене баклаве крије се у овом премазу
ИСПРОБАЈТЕ овај трик, ако желите да баклава буде још укуснија.
12. 03. 2024. у 12:40