"ВИШЕ СУ ИМ НОВЦА ДАЛИ НЕГО БИЛО КАДА У ПРОШЛОСТИ" Вучићева моћна порука - Много новца је уложено да би ова земља била срушена, не дамо!

Новости онлајн

28. 05. 2024. у 19:01

ИЗБОРНА листа листа „Александар Вучић - Београд сутра“ организује митинг у Хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду.

ВИШЕ СУ ИМ НОВЦА ДАЛИ НЕГО БИЛО КАДА У ПРОШЛОСТИ Вучићева моћна порука -  Много новца је уложено да би ова земља била срушена, не дамо!

Фото: Танјуг

Последњи се на митингу обратио председник Србије Александар Вучић који је истакао колико је новаца са стране уложено да се наша земља уништи. 

- За разлику од оних који свакога дана говоре "па зашто идемо на изборе, изгубићемо изборе", ја не знам ко ће да победи док изборни дан не прође, али знам једну ствар. Знам колико је важно да на изборе изађете, знам колико је важно да не помислите да су избори завршени пре избора. Нису! Свим триковима су се служили. Више су им новца дали него било када у прошлости! Сваки податак имамо. Много новца је уложено да би ова земља била срушена, а наше је да им кажемо - не дамо, немамо резервну отаџбину и нећемо је дати онима којима та земља ништа не значи! - поручио је председник. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОШТРА КРИТИКА ОРБАНА: Мађарски премијер послао поруку Ђорђи Мелони и Марин Ле Пен

ОШТРА КРИТИКА ОРБАНА: Мађарски премијер послао поруку Ђорђи Мелони и Марин Ле Пен

МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан критиковао је шефице десничарских странака у Италији и Француској што нису постигле договор о удруживању у следећем сазиву Европског парламента.

14. 06. 2024. у 17:25

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

НЕМАЧКА У ШОКУ ЗБОГ СОПСТВЕНЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ: Ало! Подржавате пропаганду Владимира Путина!