ЛИЦЕМЕРЈЕ И ДВОЛИЧНОСТ НА ДЕЛУ: За Добрицу је Београд на води "шарена лажа", а тамо борави читава опозиција (ВИДЕО)

Novosti online

29. 05. 2024. у 11:00

КАНДИДАТ листе “Бирам борбу” за градоначелника Београда Добрица Веселиновић је слично као његов колега Саво Манојловић у синоћној емисији на РТС-у покушао да унизи успех Србије која ће бити домаћин Експа 2027.

ЛИЦЕМЕРЈЕ И ДВОЛИЧНОСТ НА ДЕЛУ: За Добрицу је Београд на води шарена лажа, а тамо борави читава опозиција (ВИДЕО)

Фото: Н. Скендерија/Принтскрин

Тако је Веселиновић за Експо рекао да је шарена лажа попут Београда на води.

Веселиновић је заборавио да у Београду на води слободно време проводе управо његове колеге из опозиције попут Александра Јовановића Ћуте и Срђана Миливојевића.

Фото: Новости

Док је опозиција гласни противник успешних пројеката у Србији, њихов аналитичар Цвијетин Миливојевић истакао је да опозиција овим критикама "маши поенту" и да Београд на води изгледа прелепо.

Подсећемо, "Београд на води" је пројекат на милион квадрата, са 6.000 станова, где ће живети 14.000 људи, док ће 12.000 људи радити у том делу града. Уговор за Београд на води потписан је 26. априла 2015. године.

Пре седам година ту је била мочвара, железничке шине, људи су живели у вагонима и без канализације, а ко је покушао да прође бициклистичком стазом често је био мета напада паса луталица. До 2015. године, десна страна Саве не само да није лепо изгледала, већ је представљала и неку врсту опасности за пролазнике. Некада је та страна Саве била асоцијација на сивило, мрак, тишину, беду, глад и умор.

Сада се ту налази највећи грађевински пројекат у Европи, вредан 3,5 милијарди евра. И то није само шопинг мол, већ на том простору ниче и Кула Београд, највиша на Балкану.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ПАНИКА НА ЕУРО 2024: УЕФА увела ванредне безбедносне мере