OD ČETVRTKA VAKCINACIJA U "UŠĆU": Pogledajte kako izgleda punkt u tržnom centru (FOTO)

Novosti online

04. 05. 2021. u 09:39

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas punkt za vakcinaciju u TC Ušće koji će biti otvoren u četvrtak.

ОД ЧЕТВРТКА ВАКЦИНАЦИЈА У УШЋУ: Погледајте како изгледа пункт у тржном центру (ФОТО)

Foto: P. Mitić

Vesić se zahvalio Gradskom zavodu za javno zdravlje koji je zajedno sa Gradom Beogradom pripremio ovaj punkt, Ministarstvu zdravlja koje je obezbedilo lekare i sestre, institutu Batut koji je obezbedio vakcine, gradskom Seketarijatu za vanredne situacije koji vodi Darko Glavaš koji je obezbedio opremu za punkt, gradskom timu za vakcinaciju koji vodi sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević kao i tržnom centru Ušće koje nam je ustupio prostor.

- Svi oni su dali su veliki doprinos da naš Beograd dobije još jedno mesto na kome naše građanke i građani mogu da se vakcinišu. U Beogradu su sa jučerašnjim danom vakcinisani svaka treća sugrađanka i sugrađanin. Nedostaje nam oko devedeset hiljada vakcinisanih da svaka druga Beograđanka i Beograđanin budu vakcinisani!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)