POKUŠANA OTMICA DECE NA ALTINI: Muškarac i žena vrbovali mališane pola sata, važno upozorenje za sve roditelje kruži "Fejsbukom"(FOTO)

Novosti online

24. 04. 2021. u 17:00

NA društvenoj mreži "Fejsbuk" kruži važno obaveštenje za sve roditelje zemunskog naselja Altina, u kome se navodi da je u petak uveče oko 20 časova u ulici Stojana Dečermića pokušana otmica dece.

ПОКУШАНА ОТМИЦА ДЕЦЕ НА АЛТИНИ: Мушкарац и жена врбовали малишане пола сата, важно упозорење за све родитеље кружи Фејсбуком(ФОТО)

Foto: D.N.

Kako navodi jedan od roditelja čije je dete vrbovano, reagovala je i policija.

- Crni "pežo 508" PA tavlice, u kojima je bio jedan mlađi Turčin i žena od 40 godina su pokušali moje i komšijino dete da uvuku u automobil. Nudili su im sokove, da uđu u auto da se "ugreju" i malo provozaju. Vrbovanje je trajalo oko 30 minuta, a iz vozila su deca posmatrana više od 2 časa. Velika sreća je da je bilo ukupno sedmoro dece na okupu različitog uzrasta i da su se svi, sve vreme držali zajedno. Tražio sam ih po naselju, ali bezuspešno. Hvala zemunskoj policiji koja je odmah reagovala i došla za 3 minuta. Nisu uspeli da je uhapse, jer je pobegla, ali su je identifikovali. Ime joj je Sanela i njena fotografija je u prilogu. Ako neko ima informaciju o njoj neka odmah obavesti MUP Zemun ili mene preko FB - stoji u objavi korisnika "Fejsbuka".

Foto: Facebook

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)