KRUŽNI TOK ZA BOLJI PROTOK: Napreduju radovi na rekonstrukciji ulica Save Maškovića i Crnotravske na Trošarini, još važe izmene linija

S. B. M.

05. 02. 2021. u 07:52

REKONSTRUKCIJOM ulica Save Maškovića i Crnotravske, na uglu Bulevara oslobođenja biće urađen veliki kružni tok koji će obezbediti mnogo bolji protok saobraćaja.

КРУЖНИ ТОК ЗА БОЉИ ПРОТОК: Напредују радови на реконструкцији улица Саве Машковића и Црнотравске на Трошарини, још важе измене линија

Foto Beoinfo

Trenutno,stvaraju se velike gužve i zbog čekanja na semaforima. Radove koji su počeli 23. decembra u četvrtak je obišao zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Posle proširenja, ova ulica će postati bulevar sa četiri trake i razdelnim ostrvom koje će imati zelenilo. Time će žitelji naselja Stepa Stepanović konačno moći da stižu do svojih domova i da idu na posao bez upadanja u velike gužve.

- Crnotravska ulica će takođe biti proširena i imaće četiri trake do Borske, tako da će građani imati na raspolaganju moderan bulevar - navodi Vesić. - Ne bi trebalo zaboraviti da se trenutno radi i Bulevar patrijarha Pavla koji vodi prema Mostu na Adi, na delu od Ulice Pere Velimirovića do Košutnjaka. Taj posao će biti završen do leta, najverovatnije u julu, a istovremeno se radi projekat za rekonstrukciju Bulevara patrijarha Pavla na delu od Košutnjaka do Mosta na Adi. U narednih nekoliko meseci biće raspisan tender i za taj deo, pa bi do januara sledeće godine trebalo da bude završena veza od Mosta na Adi do Košutnjaka, uz obilaženje Topčiderskog parka.

Zbog radova u ovom delu grada, saobraćajne gužve su veće nego što je to uobičajeno. Tako će biti i ubuduće, sve dok se gradnja saobraćajnice ne završi. Zbog radova i postavljenih građevinskih mašina, do subote važe izmene na linijama na potezu linija 400 kao i na liniji 503 koja saobraća od Trošarine do naselja Resnik.

BRŽE DO MOSTA NA ADI

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić podseća da je u planu i rekonstrukcija Borske i Ulice Pere Velimirovića. Kada sve bude gotovo, građani će moći da stignu bulevarima sa četiri trake od Ulice Save Maškovića, preko Crnotravske, Borske, Pere Velimirovića i Bulevara patrijarha Pavla do Mosta na Adi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja