DA NAS JE VIŠE: Akcija GO Barajevo i GAK "Narodni front"

A. V. V.

25. 01. 2021. u 09:27

PREDSEDNIK opštine Barajevo Slobodan Adamović, narodna poslanica Vesna Ranković i član Veća opštine Ivan Vasiljević na sastanku sa Stručnim timom odeljenja za arteficijalne reproduktivne tehnologije klinike GAK "Narodni front" razgovarali su o angažovanju lokalne samouprave i uključivanju građana u postupak lečenja neplodnosti.

ДА НАС ЈЕ ВИШЕ: Акција ГО Барајево и ГАК Народни фронт

Foto D. Milovanović

Cilj je da se ovim putem ljudi osnaže i upuste u borbu za povećanje nataliteta i očuvanja porodice u Srbiji.

Uz podršku GO Barajevo, klinika GAK "Narodni front" će biti u mogućnosti da članovima zajednice kojima je to jedini put za dobijanje potomstva omogući: detaljan uvid u kriterijume za uključivanje parova u proces vantelesne oplodnje o trošku RFZO, kompletnu administrativnu pripremu za proces vantelesne oplodnje od strane zdravstvenog tima, pripremu za komisiju i organizovano pribavljanje neophodnih rezultata uz minimalan broj poseta zdravstvenim ustanovama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)