AUTOBUSI VOZE IZMENJENO: Putari u novobeogradskim ulicama Jurija Gagarina i Antifašističke borbe do kraja decembra

A. V. V.

19. 12. 2020. u 07:06

ZBOG izvođenja treće faze radova u ulicama Jurija Gagarina i Antifašističke borbe od danas do kraja meseca linije javnog prevoza saobraćaće promenjenim trasama. Tramvaji će se kretati nesmetano, a autobusi izmenjeno: linija 60, 94, linije 95, E1 i E6, smer ka Borči.

АУТОБУСИ ВОЗЕ ИЗМЕЊЕНО: Путари у новобеоградским улицама Јурија Гагарина и Антифашистичке борбе до краја децембра

Foto V. N.

Privremeno uspostavljeno stajalište za 85, 89 i 94 u Ulici Jurija Gagarina i dalje će biti u funkciji (zbog nemogućnosti korišćenja stajališta Blok 42), na poziciji neposredno ispred skretanja za ulaznu rampu na Most na Adi u smeru ka Banovom brdu, Vidikovcu i Resniku.

UKIDAJU SE TRAMVAJI 9 I 14

ZBOG radova na demontaži gradilišnog krana u Bulevaru oslobođenja kod broja 31, od danas u 4 sata do 21. decembra u 4 sata ukidaju se tramvaji 9 i 14, a uspostavljaju se privremene linije - tramvaj 7L (Ustanička - Blok 45) i autobus 9L (Trg Slavija - Banjica 2).

Zbog radova se zatvara ceo smer ulice Jurija Gagarina od Marka Hristića do Antifašističke borbe, kao i dve desne saobraćajne trake od ulice Antifašističke borbe do izlazne rampe na Most na Adi. Zatim i desna kolovozna traka Antifašističke borbe od Jurija Gagarina do silazne rampe sa Mosta na Adi na ulicu Antifašističke borbe, kao i desna kolovozna traka ulice Antifašističke borbe od ulice Jurija Gagarina ka Toplani.

Kolovozna traka ulice Jurija Gagarina u smeru ka Bloku 45 na delu od Ulice Antifašističke borbe do Marka Hristića koristiće se za dvosmerno odvijanje saobraćaja, dok će od Antifašističke borbe ka Mostu na Adi funkcionisati tri trake za smer prema Bloku 45.

Zbog rekonstrukcije okretnice "Pančevački most /Železnička stanica/"od danas do 27. decembralinije 33, 37, 48, 58 i 96, koje su do sada završavale na tom terminusu, privremeno prebacuju na kružnu raskrsnicu kod Železničke stanice "Dunav".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna