PREKO SAJTA SVE SA TEZGE: Beograđanima JKP "Gradske pijace" dostavljaju robu sa prestoničkih tržnica

J. D.

05. 12. 2020. u 16:30

JKP "Gradske pijace" su od aprila na svom zvaničnom sajtu postavile spisak sa kontaktima poljoprivrednih proizvođača koji svoje proizvode isporučuju na kućnu adresu.

ПРЕКО САЈТА СВЕ СА ТЕЗГЕ: Београђанима ЈКП Градске пијаце достављају робу са престоничких тржница

Foto: V. N.

Spisak se ažurira svakodnevno, a svi oni koji zbog trenutne epidemiološke situacije nisu u mogućnosti da posete neku od gradskih tržnica od omiljenog prodavca mogu naručiti proizvode na kućnu adresu. U ponudi su sve pijace koje se nalaze u sklopu ovog gradskog preduzeća, a pored imena svakog proizvođača naznačeno je na kojoj pijaci prodaje i šta tačno nudi kupcima, ali bez istaknutih cena.

Dostava se ne naplaćuje ako se roba isporučuje u neposrednoj blizini pijace, besplatna je i kada se naručeni iznos skuplji od 1.000 dinara, dok se naplaćuje u slučajevima kada prodavci moraju da dođu sa jednog kraja grada na drugi. U ponudi je sve od sezonskog voća i povrća, do jaja, kajmaka, sira, domaćih sokova meda i lekovitih čajeva. Pojedina gazdinstva isporučuju samo voće, koje je najtraženije ovih dana.

- Naručuju uglavnom stalne mušterije, koje trenutno ne mogu da dođu do pijace i pazare ono što im je potrebno - priča, za "Novosti", Branko S. sa pijace Skadarlija. - Ovih dana i na tezgama ali i za dostavu najviše su se kupovali limun, narandže i grejp, mada su me kupci molili i da im dostavim koji čen belog luka uz narudžbinu.

CENE

LIMUN 150 - 250

JABUKA 80 - 180

MANDARINA 120 - 180

POMORANDžA 120 - 200

BANANA 120 – 150

Spisak je napravljen prema azbučnom redu pijaca koje su u sastavu JKP "Gradske pijace", a baza dostupnih podataka će se svakodnevno ažurirati u zavisnosti od dostupnosti proizvoda prodavca. Pijace koje se nalaze u sklopu ovog preduzeća tokom vikenda radiće skraćeno do 15 časova, a radnim danima do 17 časova.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna