PAO TERET SA KRANA: Incident na gradilištu kod Palilulske pijace, pukom srećom sprečena tragedija

J. D.

četvrtak, 17. 09. 2020. u 07:45

ПАО ТЕРЕТ СА КРАНА: Инцидент на градилишту код Палилулске пијаце, пуком срећом спречена трагедија

Foto: P. Milošević

SA KRANA koji je postavljen na gradilištu u Ulici Ilije Garašanina na Paliluli juče oko podneva otkačio se deo koji je pao na automobil.

 Srećom, niko od prolaznika nije povređen, ali je vozilo koje je bilo parkirano u ovoj ulici ostalo potpuno uništeno. Veću katastrofu sprečila je tenda obližnjeg uslužnog objekta u blizini Palilulske pijace, na koju je teret prvo pao, a zatim se obrušio na automobil.

Lanci koji su pridržavali teret ostali su zaglavljeni na tendi, koja je takođe uništena. Radnici sa gradilišta kažu da je pukom srećom samo izbegnuta veća tragedija.

- Ne znamo kako se to desilo, da li je popustila neka opruga ili možda nije dobro bilo pričvršćeno, ali na svu sreću niko od radnika, a ni od prolaznika, u tom trenutku se nije nalazio na trotoaru - pričaju radnici.

Foto: P. Milošević

- Na automobilu je pričinjena veća materijalna šteta, ali najbitnije da niko nije izgubio glavu.

Uništeno vozilo vlasnici su odmah pomerili sa ove lokacije, a obustave saobraćaja zbog ovog incidenta u ovom delu grada nije bilo. Radnici koji rade na izgradnji višespratnice u blizini Palilulske pijace radove su nastavili u popodnevnim satima, nakon što je otklonjen kvar na kranu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)