AUTOMOBILI komunalne milicije opremljeni sistemom "Oko sokolovo" od juče u 5.00 krstare kroz 93 ulice.

Ivan Zgrozeni

28.07.2020. 12:36

Bolje bi bilo da ste novac umesto u "sokole" ulozili u izgradnju garaza. Zivim u ulici Strahinjica Bana u kojoj je neko u stambenoj zoni dozvolio da se otvori 16 kafica sa bastom koja uzurpira, u proseku, tri parking mesta. Gde stanari da parkiraju? Radi se o gazenju nasih Ustavom zagarantovanih prava. "Jemči se mirno uživanje svojine i drugih imovinskih prava stečenih na osnovu zakona". Kako da uzivam u svojoj svojini ako nemogu da dodjem do nje? Ne smem da kupim nov namestaj jer kamion ne sme da stane pred mojim ulazom da ga istovare itd. Eh, da Srbija ima Ustavni sud... Ni vanredno stanje nisu znali da proglase u skladu sa zakonom. VISE GARAZA!

Deki

28.07.2020. 19:24

Ovde je potpuno jasno, da je namera efikasnija naplata prekršaja, popuna kase režima na vlasti. Da je, kojim slučajem, zaista u pitanju briga prema građanima, izgradile bi se garaže i parkinzi. Ovo je jasno i detetu u nižim razredima osnovne škole.

Zoki

28.07.2020. 22:02

opet niste resili zaustavljanje na kolovozu,to je najveci problem Beograda,stane se na minut i uspori saobracaj,a vi cete tolerisati cetiri migavca i vozac u autu,ludilo u bulevaaru se nastavlja...

Odlična ideja ako hoćete red

29.07.2020. 14:35

Svi žude za nekim redom uz komentare: E, da je ovo u Francuskoj, e ovo ne bi moglo u Švedskoj itd. A kad se počme uvoditi red: Joooooj , nepravda, kradu nas itd.itd. Poštujte red i nećete platiti kaznu, bar je to jenostavno. Tamo preko grane su možda malo gradjani obzirniji ali uglavnom drže se reda jer će u protivnom platiti kaznu. A to što je neko parkirao na minut da “samo” obavi ovo ili ono pa dobio kaznu, pa ko ti je kriv ? To što nećeš da hodaš, je tvoj problem. Nema parkinga kod zgrade ? Tvoj problem, niko ti nije dužan obezbijediti parking, trebao si o tome misliti kad si kupovao automobil. Ostaviš auto parkiran na trotoaru jer ti je lijeno hodati, a tvoji sugradjani ne mogu da prodju - to je u glavama nekih ljudi porpuno u redu. Onda je u redu i da platite kaznu. Kad parkirate auto ponašate se kao heroji, a kad dobijete kaznu plačete kao mala dijeca. Zapamtite: Niko vam ne duguje ništa !