ĐAJIĆ: Dajemo otvorenu podršku listi Vučića na beogradskim izborima - Organizovaće se koncert krajiške muzike u Busijama

Novosti online

21. 05. 2024. u 15:07

POVODOM dobre saradnje i podrške Srbije i Srpske, Vlado Đajić organizovaće koncert krajiške muzike u Busijama pored Beograda 26. maja, gde će predstaviti pesme iz Krajine i Republike Srpske.

ЂАЈИЋ: Дајемо отворену подршку листи Вучића на београдским изборима - Организоваће се концерт крајишке музике у Бусијама

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Nastupiće preko 40 krajiških grupa, a među gostima biće Baja Mali Knindža, kao i Goci bend. Ovo je prvi put da se ovakva manifestacija dešava u blizini Beograda - rekao je Đajić.

Istakao je da su akcija i koncert od višestrukog značaja.

- Prvenstveno da svi potomci i ljudi koji su sa ovih krajeva, a žive u Srbiji, ne zaborave pesmu koju su pevali njihovi preci i da im vratimo malo sećanja - rekao je Đajić.

Prema njegovim rečima, istovremeno žele da promovišu mnoge izvođeče, a za koje malo ko zna.

- Pored svega, cilj nam je i da se zahvalimo Srbiji i svim njenim građanima, koji su primili naše pretke. Istovremeno, dajemo podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, a i našem predsedniku Miloradu Dodiku zbog saradnje ove dve države - istakao je Đajić i naglasio da je njihova podrška Vučiću i njegovoj listi na predstojećim izborima otvorena i pozivaju sve da glasaju za imena sa te liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)