SEDAM DANA NA DIVČIBARAMA: Grupa obrenovaččkih đaka otputovala na besplatnu rekreativnu nastavu

B.B.

30. 03. 2024. u 19:49

U okviru programa "Eko kampovi", ovog vikenda, grupa učenika obrenovačkih osnovnih škola otputovala je na besplatnu sedmodnevnu rekreativnu nastavu na Divčibare.

СЕДАМ ДАНА НА ДИВЧИБАРАМА: Група обреноваччких ђака отпутовала на бесплатну рекреативну наставу

Foto: Opština Obrenovac

Školarce su ispratili predstavnici opštine i poželeli im srećan put i ugodan boravak. Program "Eko kampovi" opština Obrenovac realizuje u saradnji sa Centrom dečjih letovališta više od jedne decenije unazad. Zahvaljujući ovom projektu, po kome je Obrenovac jedinstven, generacije učenika dobile su priliku da besplatnio borave na najlepšim planinama Srbije.

- Nastojaćemo da ovaj program nastavimo, kako bi sva deca iz Obrenovca dobila priliku da otputuju - naveo je Dušan Mitrović, direktor Javnog preduzeća Sportsko-kulturi centar "Obrenovac"

Foto: Opština Obrenovac

Tekst potpisa

- Tokom boravka na planinama, mališanima će slobodno vreme ispunjeno različitim unapred osmišljenim aktivnostima. Akcenat je pre svega na rekreaciji na otvorenom, ali i na druženju u okviru vršnjačke grupe, sticanju socijalnih veština.

Kao i prethodne grupe dece i ovu će na odmoru posetiti opštine Obrenovac i Javnog preduzeća Sportsko-kulturni centar "Obrenovac".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)