POLICAJCI NA TROTINETIMA: Za čuvare reda na Kalemegdanu, opština Stari grad nabavlja dodatnu opremu

B.B.

10. 01. 2024. u 15:05

POLICAJCI koji čuvaju javni red i brinu o bezbednosti na prostoru Beogradske tvrđave uskoro će od opštine dobiti i električne trotinete, najavio je Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad, prilikom uričivanja priznanja najboljim pripadnicima MUP-a.

ПОЛИЦАЈЦИ НА ТРОТИНЕТИМА: За чуваре реда на Калемегдану, општина Стари град набавља додатну опрему

Foto: Opština Stari grad

Tradicionalne nagrade opštine "Policajac godine" dobilo je 19 najistaknutijih policajaca za rezultate postignute u izvršavanju bezbednosnih zadataka i pružanju značajnog doprinosa očuvanju javnog reda i mira, imovine i bezbednosti građana na ovoj opštini.

- Poznato je koliko je važan posao koji radite, kakve opasnosti i rizike nosi. Naša opština to prepoznaje i poštuje. Opštinski Savet za bezbednost, u čijem radu učestvuje načelnik Radenko Resanović, kroz saradnju sa vama i sistemski pristupom, radi na prevenciji u oblasti bezbednosti. Kroz zajedničku saradnju možemo da uradimo mnogo više i ostvarimo značajnije rezultate u pogledu bezbednosti svih naših sugrađana, kao i na očuvanju imovine, javnog reda i mira.

Svečanom uručenju zahvalnica prisustvovali su načelnik Policijske stanice "Stari grad", potpukovnik Radenko Resanović i zamenica načelnika Uprave GO Stari grad Nataša Gavrilović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)