PAKETIĆI ZA BEBE: Opština Zvezdara ponovo obradovala roditelje i njihove mališane

B.B.

25. 12. 2023. u 11:43

Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić sa saradnicima uručio je novih 70 poklon paketa dobrodošlice bebama koje su rođene ove godine, a imaju prebivalište na njenoj teritoriji.

ПАКЕТИЋИ ЗА БЕБЕ: Општина Звездара поново обрадовала родитеље и њихове малишане

Foto: Opštian Zvezdara

- Briga o najmlađim sugrađanima je jedan od najvažnijih zadataka na agendi obaveza opštine Zvezdara - rekao je Jeremić. - U tom cilju, već dve godine realizujemo jednu od najlepših akcija, a to je podela paketa dobrodošlice svim zvezdarskim bebama. Zvezdara je opština koja beleži najveći prirodni priraštaj, pa je i naša obaveza da najmlađim sugrađanima sa Zvezdare, već od prvog dana pokažemo koliko vodimo računa o njima.

Prisutni roditelji su se zahvalili Vladanu Jeremiću i opštini na organizaciji ove akcije koja im, kako su rekli, puno znači u prvim mesecima po dolasku beba u domove, jer je u paketima koje su dobili sve korisno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!