ŠAPIĆ SE IZVINIO BEOGRAĐANIMA ZBOG VODE: Havarija posledica ljudske greške - Reagovali smo brzo i uspeli da sprečimo veći kolaps

Novosti onlajn

05. 11. 2023. u 11:06

PREDSEDNIK Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić uputio je izvinjenje Beograđanima zbog velikog kvara koji je ostavio potrošače tri beogradske opštine bez vode i istakao da je havarija posledica ljudske greške.

ШАПИЋ СЕ ИЗВИНИО БЕОГРАЂАНИМА ЗБОГ ВОДЕ: Хаварија последица људске грешке -  Реаговали смо брзо и успели да спречимо већи колапс

Foto: Grad Beograd

Šapić je rekao da je do jučerašnje velike havarije došlo probijanjem dovodne cevi postrojenja na Bežanijskoj Kosi, koja vodom snabdeva tri velike beogradske opštine – Novi Beograd, Surčin i Zemun.

– U toku jučerašnjeg dana usled geo istraživanja došlo je do velike havarije i probijanja dovodne cevi postrojenja na Bežanijskoj Kosi. Prve procene nisu bile uopšte optimistične i pretilo je da tokom 48 sati u sve tri opštine neće postojati bilo kakvo snadbevanje vodom. Cele noći su gradske službe i naše inženjerske ekipe bile na terenu i uspeli smo da već u prvim jutarnjim satima vratimo snadbevanje u skoro 70 odsto domaćinstava u ove tri beogradske opštine. Verujem da će do kraja popodneva snadbevnje svih naših sugrađana biti ponovo normalizovano. Izvinjavamo se svima kojima je ova havarija donela neprijatnosti, one se dešavaju i ovoga puta razlog je bio ljudski faktor. Velikim naporom svih naših službi, uspeli smo da maksimalno ublažimo posledice ovog nesrećnog incidenta i činimo sve da se što pre vrati normalno snabdevanje vodom u sve tri pomenute beogradske opštine – rekao je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)