TROFEJ BEOGRADA: Međunarodna biciklistička trka ovog vikenda u prestonici

B.B.

10. 08. 2023. u 12:07

BICIKLISTIČKI savez Beograda 12. i 13. avgusta organizuje Međunarodnu biciklističku trku "Trofej Beograda - Beogradski pobednik". Očekuje se učešće oko 80 takmičara iz Srbije i okruženja u kategoriji kadeta.

ТРОФЕЈ БЕОГРАДА: Међународна бициклистичка трка овог викенда у престоници

Foto: Skupština grada


Trka se organizuje pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu u okviru programa, a trasa će biti na Avali, u Parku prijateljstva i u Bulevaru Nikole Tesle na Ušću.
- Biciklistički savez Beograda u godini u kojoj biciklizam, kao jedan od tri najstarija sporta u Srbiji, obeležava 139. godišnjicu svog postojanja, organizacijom ove trke nastavlja popularizaciju ovog sporta u Beogradu - navodi se u saopštenju.
Prva etapa trke startuje u subotu, 12. avgusta, u 11 časova  od podnožja do vrha Avale), a početak prve B etape najavljen istog dana za 16.30 časova u Parku prijateljstva na Ušću kod spomenika "Večna vatra". U nedelju, 13. avgusta, od 10 časova zakazana je druga etapa kružnom trkom Bulevarom Nikole Tesle, od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta. Proglašenje pobednika najavljeno je za isti dan u 14 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)