AMBULANTA U VIŠKOJ ULICI: Besplatni pregledi za žitelje Vračara do 3. avgusta

B.B.

21. 07. 2023. u 11:12

„KUĆICA zdravlja“ i odabrani tim lekara kod Viške ulice primili su prve sugrađane koji su došli na besplatne preventivne preglede.

АМБУЛАНТА У ВИШКОЈ УЛИЦИ: Бесплатни прегледи за житеље Врачара до 3. августа

Foto: Opština Vračar

Ambulanta će raditi do 3. avgusta od 8 do 15 časova. Tim stručnjaka će biti na raspolaganju svim građanima koji žele da provere svoje zdravstveno stanje. Pregledi će biti potpuno besplatni i obuhvataće - merenje krvnog pritiska, merenje šećera u krvi, pregled vida, ultrazvuk dojke i abdomena, kao i savete o zdravoj ishrani i načinu života.

- Dom zdravlja „Vračar“ će u naredne dve nedelje organizovati različite vrste pregleda u mobilnoj ambulanti, koja se nalazi u srcu opštine Vračar, pored zgrade opštine - rekao je dr Miroslav Dmitrović, direktor Doma zdravlja „Vračar“. - Nastavljajući tradiciju započetu tokom protekle zime, kada su se vikendima organizovali preventivni pregledi u zgradi Doma zdravlja, sada je kroz pridruživanje projektu „Kućica zdravlja“, omogućeno svim građanima da obave različite preglede bez zakazivanja i plaćanja. Ovim aktivnostima se Dom zdravlja „Vračar“ približio građanima, omogućio veću dostupnost zdravstvenih usluga i potrudio da podigne svest o zdravim načinima života i značaju redovne kontrole zdravlja. Zahvaljujem se opštini Vračar na saradnji i podršci u ovoj značajnoj akciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)