GEST ŠAPIĆA: Gradonačelnik ustupio čast deci da daju start za Beogradski maraton

Novosti Onlajn

22. 04. 2023. u 13:45

NA predlog gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, start za 36. Beogradski maraton daće finalisti 27. Dečjeg maratona, koji je prošle subote održan u ZOO vrtu.

ГЕСТ ШАПИЋА: Градоначелник уступио част деци да дају старт за Београдски маратон

Foto: Grad Beograd

Organizatori Beogradskog maratona pozvali su gradonačelnika da simbolično da znak za početak najveće sportske manifestacije u Beogradu, ali je on tu čast ustupio deci.

– Budućnost je na deci, a ova čast bićeim još jedno priznanje od njihovog Grada i podsticaj da nastave da se bave sportom – naveo je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Beogradski maraton će se održati u nedelju, 23. aprila, i ove godine prijavljeno je rekordnih više od deset hiljada trkača za maratonsku, polumaratonsku i trku na deset kilometara.

BONUS VIDEO: 

Oro se vije kraj manastira

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)