SNEG ČISTILE 44 EKIPE Zimske službe "Beograd puta" na terenu

S.V.

27. 02. 2023. u 13:30

NA čišćenju snega širom Beograda juče su bile angažovane 44 ekipe JKP "Beograd put". Oni su u trenutno u prvom stepenu angažovanja, a prema rečima Željka Maravića, rukovodioca zimske službe ovog preduzeća, nevreme je počelo sa jakom kišom, susnežicom i snegom, a na periferiji prestonice ima između 15 i 20 centimetara snežnog pokrivača.

СНЕГ ЧИСТИЛЕ 44 ЕКИПЕ Зимске службе Београд пута на терену

Foto: G. Vesić

- Jutarnji polasci javnog gradskog prevoza krenuli su bez problema, što je najbolja potvrda da su sve saobraćajnice prvog prioriteta očišćene na vreme i u roku, da građani i privreda Grada Beograda mogu normalno da funkcionišu - kaže Maravić. - Da se ne bi stvarala poledica, mi smo preventivno posipali so i tokom padavina. Kolovozi su relativno bezbedni, ali apelujemo na Beograđane da obrate pažnju, pogotovo ako su u pitanju sporedne ulice. U glavnim nema problema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)