PODRŠKA DECI I RODITELJIMA: Osnovci u Novom Beogradu pomažu vršnjacima sa invaliditetom

B.B.

08. 02. 2023. u 17:07

PREDSTAVNICI Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ i Aktiv direktora novobeogradskih osnovnih škola, potpisali su Protokol o saradnji kojim se bliže definišu uloge prilikom zajedničkih aktivnosti.

ПОДРШКА ДЕЦИ И РОДИТЕЉИМА: Основци у Новом Bеограду помажу вршњацима са инвалидитетом

Najviše je poskupeo kvadrat stana i kuće u drugoj zoni/ Foto D. Milovanović

Protokol su potpisali su v. d. direktorka Centra Milka Milovanović Minić, v.d. direktorka Centra i Darko Eger, predsednik Aktiva direktora.

 U planu je zajednička organizacija okruglih stolova, tribina, konferencija i stručnih skupova na teme koje su vezane za obrazovanje, rast i razvoj dece i njihovih porodica.

Programi će biti besplatni za korisnike Centra, uz učešće stručnjaka iz oblasti pedagogije, psihologije, logopedije, defektologije, prava, medicine, socijalne zaštite i zaposlenih u školama sa teritorije Novog Beograda i roditelja.

Eger je istakao da je zajednički cilj, podrška deci i roditeljima u procesu obrazovanja, te da će opštinski Centar, kroz svoje aktivnosti i povezivanje sa lokalnim partnerima, pomoći da ideje i problemi u radu budu vidljivi široj javnosti i resornim sistemima prosvete i obrazovanja,socijalne i zdravstvene zaštite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

U SERIJAMA BIO HIPOHONDAR: U stvarnom životu potpuno drugačiji - ljudi se iznenade kad čuju čime se glumac bavio