OPŠTINA UZ GRAD PLAĆA DUG "GALETA": Na sednici veća GO Stari grad doneta značajna odluka

A. V. V.

06. 09. 2022. u 11:08

DUGOVANjA JP SRPC "Milan Gale Muškatirović" nastala u periodu do 2019. godine, koja iznose više od 120 miliona dinara, biće isplaćena iz budžeta opštine Stari grad i uz podršku Grada Beograda.

ОПШТИНА УЗ ГРАД ПЛАЋА ДУГ ГАЛЕТА: На седници већа ГО Стари град донета значајна одлука

Foto: GO Stari Grad

Ovu odluku usvojili su juče članovi veća GO Stari grad na redovnoj sednici kojoj je predsedavao predsednik ove opštine Radoslav Marjanović.

Kako je saopšteno iz centralne prestoničke opštine, otplatom duga biće rešen ogroman finansijski problem ove lokalne samouprave.

Na sednici veća usvojen je i program od posebnog značaja Sportskog saveza Stari grad kojim će se omogućiti dodatno infrastrukturno opremanje fudbalskih terena stadiona FK GSP Polet Dorćol do kraja 2022, kao i predlog odluke o uspostavljanju saradnje GO Stari grad i italijanskog grada Vičence.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

KAKO SE PRAVILNO KUVAJU I PRŽE JAJA: Saveti kuvara - 11 grešaka koje svi pravimo