TRI NOVA VOZILA: Donacija zdravstvenim ustanovama u Mladenovcu

B.B.

24. 05. 2022. u 14:48

VOZNI park Doma zdravlja "Mladenovac" bogatiji je za novo sanitetsko vozilo sa najsavremenijom medicinskom opremom. Ovo je šesto sanitetsko vozilo koje Hitna služba ima zahvaljujući redovnim donacijama Ministarstva zdravlja.

ТРИ НОВА ВОЗИЛА: Донација  здравственим установама у Младеновцу

Foto: S. M. Jovanović

- Potreban nam je dovoljan broj vozila za rad Hitne službe jer pokrivamo veoma razuđen teren sa 54.000 stanovnika - rekla je dr Dušica Milovanović, direktorka Doma zdravlja "Mladenovac".

- Osim hitnih stanja na koja moramo da izađemo i da na licu mesta pružimo pomoć, prevozimo i životno ugrožene pacijente do zdravstvenih ustanova u Beogradu, tako da je ovo vozilo više nego dobrodošlo i nadam se da će se dobra saradnja s nadležnim ministarstvom nastaviti i ubuduće.

Ona je zahvalila i opštini Mladenovac koja je učestvovala u dosadašnjim projektima ove zdravstvene ustanove i pomagala kada je bilo potrebno..

Zahvaljujući projektu "Hitan odgovor Republike Srbije na kovid-19" koji realizuje Ministarstvo zdravlja, osim za dom zdravlja, obezbeđena su nova vozila i za Gerontološki centar i Specijalnu bolnicu za interne bolesti u Mladenovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)