KRAĐA USRED BELA DANA U BEOGRADU: Muškarac izašao iz menjačnice, pljačkaš mu prišao s leđa i iz torbe izvukao pun novčanik (VIDEO)

Novosti onlajn

27. 04. 2022. u 11:43

JEDAN Beograđanin opljačkan je juče usred bela dana, kada mu je po izlasku iz menjačnice pljačkaš prišao s leđa i iz torbe neprimetno izvukao novčanik sa dokumentima, novcem i karticama, a zatim pobegao.

КРАЂА УСРЕД БЕЛА ДАНА У БЕОГРАДУ: Мушкарац изашао из мењачнице, пљачкаш му пришао с леђа и из торбе извукао пун новчаник (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

- Danas sam odžeparen. Ukraden mi je novčanik sa svim dokumentima i karticama i količinom novca tolikom da mi gubitak predstavlja ogroman problem - napisao je opljačkani na svom Tviter nalogu.

Ovaj incident, kaže, dogodio se ispred menjačnice u Bulevaru oslobođenja 31.

On je postavio i video na kome se vidi scena pre krađe.

Kako video pokazuje, a i kako je sam pokradeni napisao, kradljivac ga je pratio pre ulaska u menjačnicu, a zatim i kada je iz nje izašao.

- Kada sam izašao iz mjenjačnice ovaj momak se vratio i užurbano me pratio. Sve se to desilo ispred mjenjačnice u Bulevaru oslobođenja 31. Osim zamenjenog novca, u novčaniku je bilo još, ali i sva dokumenta i kartice - napisao je on u objavi.

Prema rečima pokradenog, sve se odigralo tako što ga je mladić pratio i u jednom momentu neprimetno mu otvorio torbicu, ukrao novčanik i "nestao brzinom munje".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća