STARI BUNAR NA "PROCENI": Majstori otkrili ostatke u Boljevcima

S.V.

17. 04. 2022. u 20:58

TOKOM radova na novoj ogradi oko crkve Svete Petke u surčinskom naselju Boljevci, majstori su pronašli ostatke ozidanog seoskog bunara.

СТАРИ БУНАР НА ПРОЦЕНИ: Мајстори открили остатке у Бољевцима

fejsbuk

 Fotografije ovog "otkrića" kod crkve koja je sagrađena 1798.godine, objavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na društvenim mrežama i najavio da će stručnjaci iz Zavoda za zaštitu spomenika Beograda izaći na teren.

- Ostatke su mi pokazali majstori, a bunar i danas ima vodu. Videćemo šta će stručnjaci reći o značaju ovog bunara, ali mislim da sve što je svedočanstvo našeg života, a posebno ako je viševekovno, treba sačuvati ili obeležiti - rekao je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ŠTA OTKRIVA JMBG: Značenje prvih sedam cifara sigurno znate - a šta ostalih šest govore o vama