ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DELA SLANAČKOG PUTA: Radnici javnog preduzeća "Putevi Beograda" uspeli da obnove Palilulsku saobraćajnicu

Š. M.

14. 04. 2022. u 08:16

RADOVI na rekonstrukciji dela Slanačkog puta su gotovi, a juče je završeno i vraćanje saobraćajne signalizacije. Za radove na saobraćajnici dugoj 1.500 metara bili su zaduženi "Putevi Beograda".

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ДЕЛА СЛАНАЧКОГ ПУТА: Радници јавног предузећа Путеви Београда успели да обнове Палилулску саобраћајницу

Deo palilulske ulice, Foto N. Skenderija

Reporteri "Novosti" posetili su ulicu u blizini Višnjičke banje i uverili se da su radovi uspešno privedeni kraju. Tokom rekonstrukcije skinut je samo stari sloj asfalta i postavljen novi, dok trotoari nisu obuhvaćeni uređenjem. Ipak, žitelji ovog dela prestonice ističu i nekoliko problema s kojima se svakodnevno susreću.

- Iako je ulica u znatno boljem stanju nego ranije, veliki broj gradilišta duž cele trase preti da je ponovo okrnji - ističe stanovnik Višnjičke banje. - Pošto je u toku izgradnja stambenih objekata, kamioni često nanose blato i prljavštinu na ulicu, što otežava vožnju. Takođe, i trotoari nisu u najboljem stanju, pa je ova rekonstrukcija trebalo da obuhvati i njihovo uređenje. Saobraćajnica je zbog izgradnje desetak zgrada često krpljena, jer su stalno postavljane cevi i instalacije.

Duž celog puta od groblja "Lešće" do autobuskog stajališta "Višnjička banja" majstori su iscrtali linije i uredili saobraćajnu signalizaciju, a postavljeni su i ležeći policajci. Drugi deo kolovoza, koji ide do Višnjičke ulice i Rospi ćuprije još nije obuhvaćen rekonstrukcijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)