SAMO BAHATO: Popeo se na trotoar i parkirao džip na autobuskom stajalištu (FOTO)

Novosti online

22. 12. 2021. u 19:23

BAHATI vozači svakodnevna su pojava u Beogradu, naročito kada je u pitanju parkiranje.

САМО БАХАТО: Попео се на тротоар и паркирао џип на аутобуском стајалишту (ФОТО)

Foto: Tviter/@DeniVojvoda

Na društvenim mrežama pre dva dana je osvanula slika koju je poslao jedan nezadovoljni stanovnik Beograda.

Na fotografiji se može videti nepropisno parkiran automobil marke "hamer", koji stoji nasred autobuskog stajališta! Vozač je svoj "hamer" parkirao u Takovskoj ulici, kod broja 33, nemareći za propise niti za pešake.

Komentari na ovu sliku su bili razni. Dok su ljudi su većinom kritikovali ovakav postupak vlasnika automobila, bilo je onih koji su pozivali da mu se sledeći put izbuše gume.

"Skakanje po haubi, bušenje guma, šečer u rezervoar, razbijanje svih stakala i onda" "Kako bi mu "skakao po krovu, direktno iz busa", "U ovakvim situacijama poželim da imam super snagu da mu auto prevrnem na krov", "Hahahaah kakvo pi*anje po sirotinji", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

(Mondo)


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)