BESPLATNO PUTOVANJE ZA STUDENTE: GO Palilula organizuje akciju "Indeksom po Srbiji"

A. Z. K.

05. 11. 2021. u 13:30

GRADSKA opština Palilula organizuje akciju "Indeksom po Srbiji" u kojoj će studenti iz ove opštine besplatno boraviti u Nišu i na Staroj planini u periodu od 15. do 18. novembra.

БЕСПЛАТНО ПУТОВАЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ: ГО Палилула организује акцију Индексом по Србији

Foto Arhiva

Studenti koji imaju prebivalište u ovoj opštini mogu da se prijave od danas do 10. novembra na mejl adresu palilulakzm@gmail.com.

Kako su naveli iz GO Palilula, za ovo putovanje mogu aplicirati studenti Beogradskog univerziteta i Univerziteta lepih umetnosti, da imaju do 25 godina i prosek preko 8,5.

Zainteresovani više informacija o ovoj akciji mogu dobiti svakog radnog dana od 10 do 14 časova pozivom na broj telefona 329-4733. Broj mesta je ograničen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost