VRATI MI MOJ TELEFON: Devojka urlala na policajca, pobesnela kada ju je patrola zaustavila (VIDEO)

Novosti online

30. 10. 2021. u 20:15

NA snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, za koji se pretpostavlja da je nastao u prestonici, zabeležen je trenutak kako devojka histerično viče na patrolu policije koja ju je zaustavila.

ВРАТИ МИ МОЈ ТЕЛЕФОН: Девојка урлала на полицајца, побеснела када ју је патрола зауставила (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Takođe, policajac joj je očigledno uzeo telefon, iz za sada nepoznatog razloga, ali ona je onda krenula histerično da viče i traži da joj se isti vrati.

- Ja valjda imam prava na svoj telefon, vratite mi ga! Vrati mi moj telefon - vikala je devojka policajcu koji se smejao dok ga je držao u ruci.

Snimak je nastao u Beogradu, vidi se da je policijska patrola zaustavila devojku, da joj je policajac očigledno uzeo telefon. Ona je sve vreme skakala i uznemireno mahala rukama, a na snimku se čuje i muškarac koji govori policajcu "šta je smešno?" i sugeriše da devojci vrati telefon, što je on na kraju i uradio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Rados (@tom_rados)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju