DO kraja oktobra na Carigradskom drumu, na samom ulazu u park Kalemegdan iz Uzun Mirkove ulice možete obaviti besplatnan mamografski pregled svakog dana u periodu od 8 do 20 sati.

Komentari (3)

Ana

20.10.2021. 14:37

Zvala danima da zakazem bezuspesno,zene koje imaju zakazano imaju prednost,dok ostale cekaju u redu satima. Zaposlen koji uzima podatke,je najneljubazniji covek,arogantan., Nije mu mesto u zdravstvu.

mira

20.10.2021. 16:18

Bila pre dva dana,nigde nikoga,oko 11 sati,izasla sestra i objasnila da mogu samo zene od 49god do 69god.Uputila me na Dom zdravlja.Tamo ni u normalno vreme ne mozete da zakazete mamografiju a kamo li sad.Ne zovite preko novina sve zene ,ako je ograniceno godinama zivota.

Maja

20.10.2021. 17:29

Doktorku koja radi sve pohvale,divna je i predana poslu,ostali sestre i lik koji uzima podatke za zakazivanje,polu svet. Smeta im guzva,red koje su zene napravile i cekaju satima ne bi li se pregledali,koje nisu uspele telefonom da zakazu. Totalno neprofesionalni i neljubazni,zene izdvojile danasnji dan da se pregledaju,a njima to smeta. Nije čudo sto zauzimalo prvo neslavno mesto po kanciromu dojke u Evropi.