KARNEVAL BRODOVA NA SAVA PROMENADI: Bogat program na tradicionalnoj letnjoj manifestaciji koja se održava danas

Š. M.

28. 08. 2021. u 06:20

JEDNA od omiljenih letnjih manifestacija - "Karneval brodova", biće održana danas od 16.30 na Sava promenadi.

КАРНЕВАЛ БРОДОВА НА САВА ПРОМЕНАДИ: Богат програм на традиционалној летњој манифестацији која се одржава данас

Foto N. Fifić

Posetioce očekuje bogat program na vodi i obali, odnosno na delu reke Save od Tramvajskog do mosta Gazela.

Ovogodišnje izdanje biće 16. po redu, a pored koncerata za decu, edukativnih i zabavnih radionica, profesionalnih animatora i ljudi na štulama, događaj će upotpuniti brojni muzički nastupi. Program počinje u 16.30 defileom Policijskog orkestra, mažoretkinja iz Bele Crkve i vitezova Udruženja "Svibor". Uslediće koncert za mališane na kom nastupaju poznati kantautori Leontina, Jelena Tomašević i Tijana Dapčević, koji će uz dečji hor "Čarolija" izvesti hitove sa festivala "Dečje beogradsko proleće".

Centralni deo događaja, svečana povorka dekorisanih plovila planirana je za 18.30 i kretaće se uzvodno od Brankovog mosta do kraja Sava promenade. Sva plovila učestvuju u izboru za najlepše dekorisan brod, a pobednike očekuju vredne nagrade. Takođe, kao najava spektakularne operske predstave "Karmen" koja će premijerno 4. septembra biti izvedena, posetioci će imati priliku da čuju deo numera ovog slavnog dela.

Na Karnevalskom bazaru prisutni će moći da kupe domaće organske proizvode, zdravu hranu, kao i umetnine, dizajnirani nakit, suvenire i različite unikatne proizvode domaće izrade, a koncert grupe Tehas Flood predvođene Nenadom Zlatanovićem održaće se tokom večeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!