UKIDA SE TRI TROLEJBUJSKE I JEDNA AUTOBUSKA LINIJA: Evo šta je alternativa i do kada traju ove izmene

Novosti online

05. 07. 2021. u 16:00

ZBOG radova na otklanjanju kvara u Ulici cara Nikolaja II, u zoni raskrsnice sa Ulicom vojvode Dragomira, koje će izvoditi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, od sutra do ponedeljka 12. jula, menja se režim rada linija JGP-a.

УКИДА СЕ ТРИ ТРОЛЕЈБУЈСКЕ И ЈЕДНА АУТОБУСКА ЛИНИЈА: Ево шта је алтернатива и до када трају ове измене

Tanjug

Autobuska linija 22A neće saobraćati, kao ni trolejbuske linije 21, 22 i 29. Uspostavlja se lokalna trolejbuska linija 22L (Studentski trg –Trg Slavija) i lokalne autobuske linije: 21A (Trg Slavija –Učiteljsko naselje), 22A1 (Trg Slavija –Kruševačka), 29A (Trg Slavija -Medaković 3).

Trasa linija 21A, 22A1 i 29A u smeru ka periferiji kretaće se: Trg Slavija - Makenzijeva – Cara Nikolaja II – Maksima Gorkog – Kalenićeva – Mileševska – Žička i dalje redovnim trasama trolejbuskih linija.

U smeru ka Trgu Slavija: redovnim trasama trolejbuskih linija do Crvenog krsta, zatim Mileševska – Kičevska – Kursulina – Maksima Gorkog – Cara Nikolaja II – Makenzijeva – Trg Slavija.

Autobuska linija 83, u oba smera, na delu od ul. Maksima Gorkog do Crvenog krsta, saobraćaće alternativnom trasom kao i linije 21A, 22A1 i 29A.

Privremeno se ukidaju stajališta: „Vojvode Dragomira“ u oba smera, za linije 21, 22, 29 i 83, a uspostavljaju se stajališta:

„Radivoja Koraća“ u smeru ka periferiji, u ul. Mileševska, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa ul. Radivoja Koraća i "Maksima Gorkog“ u smeru ka periferiji, u ulici Maksima Gorkog, neposredno po prelasku raskrsnice sa ulicom Cara Nikolaja II, „Kneza od Semberije“ u smeru ka Trgu Slavija, u ul. Mileševska, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa ul. Kneza od Semberije.

Na izmenjenim delovima trasa, vozila će koristiti privremena i postojeća stajališta linija JGP-a.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost