Zdrava voda u Zrenjaninu!

B. GRUJIĆ

sreda, 08. 04. 2020. u 06:50

Здрава вода у Зрењанину!
Grad na Begeju iz dana u dan sve bliži konačnom rešenju svog decenijskog problema
ZRENjANIN iz dana u dan sve je bliži konačnom rešenju višedecenijskog problema sa neispravnom pijaćom vodom. To su potvrdili rezultati detaljnih analiza Zavoda za javno zdravlje u ovom gradu, koji jasno ukazuju da voda na izlazu iz postrojenja za preradu, ali i u gradskoj mreži, odgovara svim parametrima i u okviru je Pravilnika o ispravnosti.

Gradonačelnik Čedomir Janjić, koji je još u kućnoj izolaciji, jer je kod jednog člana Gradskog veća konstatovan virus, poručio je da Zrenjaninci neće još dugo čekati na ukidanje zabrane na upotrebu vode.

- Konačno smo, nakon brojnih nedaća i sabotaža, uspeli da prečistimo vodu i stavimo je u okvire koje nalažu Zakon i Pravilnik i na korak smo do cilja - poručio je Čedomir Janjić, uz napomenu da je informacija od izuzetnog značaja za sve građane, baš sada, u teškoj situaciji, kada se cela država nalazi u vanrednom stanju zbog pandemije virusa korona.

Gradonačelnik se posebno zahvalio predsednici Vlade Ani Brnabić koja je i u ovim teškim trenucima, imala vremena da pomogne u rešavanju problema sa pijaćom vodom u Zrenjaninu.
Komentari (2)

Ekonomista

08.04.2020. 23:34

Potpuna laž, ponovo im je crkao prečistač kao i prvi put, može da radi dva meseca max. Ceo grad opet nema vode ceo dan, a kad je došla žuta je i smrdljivija nego pre dok je bio samo vodovod. Isto kao i prošle godine. A otpadni mulj pun otrova se baca u reku i podzemnim vodama truje njive. To je krajnji domet Kneževića i pameti njega i njegove lopovska družine.