Srbija ima svoje HEROJE: Bojan iz Niša svoj stan daje medicinarima koji žive van grada na korišćenje, bez kirije, bez plaćanja računa (FOTO)

Novosti Online/J.Ćosin

sreda, 25. 03. 2020. u 17:03

Србија има своје ХЕРОЈЕ: Бојан из Ниша свој стан даје медицинарима који живе ван града на коришћење, без кирије, без плаћања рачуна (ФОТО)

Foto J.Ćosin

U njegovom stanu površine oko 40 kvadrata koji je potpuno opremljen, mesta ima za dve do tri osobe, a do dok traje vanredno stanje oni neće plaćati ni stanarinu, niti bilo kakve troškove niti račune
Bojan Milošević iz Niša svoj dvosobni stan koji se nalazi u blizini Kliničkog centra ponudio je na korišćenje zdravstvenim radnicima ove ustanove koji žive van grada, a koji zbog vanrednog stanja ne mogu da putuju do posla. On je preko “Fejsbuka” pozvao sve lekare i medicinske sestre i tehničare da se jave kako ne bi, dok traje vanredno stanje, putovali do svojih kuća, već da mogu bez ikakve naknade da koriste njegov stan.

U njegovom stanu površine oko 40 kvadrata koji je potpuno opremljen, mesta ima za dve do tri osobe, a do dok traje vanredno stanje oni neće plaćati ni stanarinu, niti bilo kakve troškove niti račune.

Već je došla jedna medicinska sestra iz Leskovca koja radi u niškoj bolnici. Ona je u sredu donela svoje stvari, a ostala je još jedna prazna soba tako da očekujem da se javi još neko ko ima slične muke. Ja sa porodicom živim u okolini Niša. Stan ne koristimo, tako da smo nekako želei da pomognemo lekarima kojima je podrška sada veoma potrena jer spasavaju mnoge živote, a uslovi rada su im otežani – kaže za“Večernje novosti” Bojan.On dodaje da se na ovaj korak odlučio jer mu je supruga hronični bolesnik i uverio se prethodnih godina koliko zdravstveni radnici vode računa o pacijentima.

- Ovo je na neki način moj mali gest njima za sve što rade, za njihovu borbu, za rizik po sopstveno zdravlje sa kojim se suočavaju svakog dana – dodaje on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

* КОМЕНТАР *

25.03.2020. 19:00

Браво велики човече!!! Бог вас чувао и вашу породицу!!!