Bila je vedra, nesvakidašnja, život je bio pred njom: Mural za Violetu (19) koju je brutalno ubio bivši momak (FOTO/VIDEO)

A. D.

21. 10. 2019. u 12:02

Била је ведра, несвакидашња, живот је био пред њом: Мурал за Виолету (19) коју је брутално убио бивши момак (ФОТО/ВИДЕО)

Foto A. Delić

Ubistvo se dogodilo u porodičnoj kući Josića u Batalagama, a motiv je bila svađa dvoje mladih i odbijanje devojke da se pomiri

U znak solidarnosti sa porodicom ubijene Violete Josić (19), mladi iz njenog sela Batalage kod Koceljeve, organizovali su postavljanje murala sa likom nesrećne devojke. Takođe, u njenu čast odigrana je i utakmica na fudbalskom terenu seskog FK "Borac".

Da podsetimo, Violetu je pre nedelju dana, sa više uboda nožem usmrtio njen bivši momak Dušan Petronijević (33). Ubistvo se dogodilo u porodičnoj kući Josića u Batalagama, a motiv je bila svađa dvoje mladih i odbijanje devojke da se pomiri.

Pročitajte još - Skrhani otac ubijene Violete: Ići ću i do Boga, samo da ga kazne. Da sam znao, ne bih ga pustio u kuću

- Poznavao sam Violetu od malih nogu i bila mi je kao sestra. Bila je vedra, nesvakidašnja i neobično dobra devojka. Tek je počela da radi. Život je bio pred njom, ali eto šta se dogodilo - kaže Nebojša Tomić, jedan od organizatora skupa u Batalagama.

Foto A. Delić

Otkrivanju murala u centru Balatala prisustvovali su brojni rođaci i prijatelji Violete Josić, a mural su simbolično otkrili njeni roditelji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije