SSS podržao fudbalsku manifestaciju na Zlatiboru: Ulažemo u mladost i negovanje sportskog duha

N. I.

utorak, 30. 06. 2020. u 16:25

ССС подржао фудбалску манифестацију на Златибору: Улажемо у младост и неговање спортског духа

Foto: SSS

Srce nam je puno kada vidimo zdrav takmičarski duh među decom. Mislim da je ovaj projekat veoma lepa stvar i zato će Sportski savez Srbije i u budućnosti biti tu da pomogne - rekao je Goran Marinković
Budući šampioni su i ove godine oduševili, pokazali su šta znači drugarstvo, fer-plej i ljubav prema fudbalu.

Tokom vikenda na Zlatiboru na pomoćnim terenima stadiona “Švajcarija” održano je republičko finale "Lige budućih šampiona". I ove godine Sportski savez Srbije podržao je manifestaciju:

- Moto turnira poklapa se upravo sa vrednostima koje podržava Sportski savez Srbije. Ulažemo u mladost, a pre svega u negovanje sportskog duha i izrastanje mladih fudbalera u dobre ljude i sportiste - rekao je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

Mladi fudbaleri su se borili za najbolji plasman u 6 uzrasnih kategorija (2007, 2008, 2009, 2010, 2011 i 2012. godište).

Na terenima je viđeno pregršt uzbudljivih i neizvesnih susreta, a čak ni kiša u subotu nije pokvarila raspoloženje mladih takmičara.

- Srce nam je puno kada vidimo zdrav takmičarski duh među decom. Mislim da je ovaj projekat veoma lepa stvar i zato će Sportski savez Srbije i u budućnosti biti tu da pomogne koliko god može stasavanje novih šampiona - dodao je Marinković.

Marinković je podelio pehare i medalje za tri prvoplasirane ekipe uz poruku da je šampion svako ko izađe na teren i da sve od sebe.