Kvalifikacije za vaterpolo LŠ: Zvezda gostuje u Breši

S. K.

03. 10. 2016. u 20:10

Neće nam biti nimalo lako da se plasiramo među dve najbolje ekipe. Iskreno, i druge grupe su veoma jake, ne zna se koja je teža – kaže predsednik crveno-belih Viktor Jelenić

Квалификације за ватерполо ЛШ: Звезда гостује у Бреши

Viktor Jelenić foto: Arhiva VN

ŽREB za drugi krug kvalifikacija za Ligu šampiona nikako nije po volji vaterpolista Crvene zvezde.

Crveno-beli su želeli da od 14. do 16. oktobra budu domaćini jednog od četiri turnira, ali će morati u Brešu, gde ih u grupi F očekuju dueli sa Italijanima (Sava Ranđelović, Nemanja Ubović), OSC iz Budimpešte (Slobodan Nikić) i ruskim Sintezom. Prve dve ekipe u trećoj rundi boriće se za ulazak u grupnu fazu.

- Težak, veoma težak žreb. Neće nam biti nimalo lako da se plasiramo među dve najbolje ekipe. Iskreno, i druge grupe su veoma jake, ne zna se koja je teža. Podsetio bih da se poraženi u trećoj rundi seli u Evrokup, gde mi želimo da igramo - ističe predsednik crveno-belih Viktor Jelenić.

Ostale grupe: E (Eger): Eger, Marselj, Verona, Mornar, G (Herceg Novi): Jadran, Vuljagmeni, Duisburg, Hanover i H (Rijeka): Primorje, Sabadelj, Oradea, Steaua.

Naš šampion Partizan Rajfajzen se direktno plasirao u elitno takmičenje, a u prvom meču grupe B, 30. novembra, u prestonici Katalonije igraće sa Barselonetom (Strahinja i Viktor Rašović).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije