Partizan kompletan putuje na završnicu Kupa: Milutinov ide u Niš

R. N.

17. 02. 2015. u 20:58

Партизан комплетан путује на завршницу Купа: Милутинов иде у Ниш

Duško Vujošević i Nikola Milutinov foto: Arhiva VN

U sredu uveče putujemo u Niš, Nikola će biti u sastavu za četvrfinalni duel sa Vojvodinom - kratko kaže sportski direktor crno-belih Dragan Todorić

DILEME više nema, košarkaši Partizana NIS učestvovaće na predstojećem finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća, pa još sa Nikolom Milutinovim u sastavu. Reprezentativni kandidat je odigrao veoma dobrih dvadesetak minuta protiv Cibone u Zagrebu, proteklog vikenda, ali je sa bolnom grimasom, sredinom treće deonice, napustio teren i više se nije vraćao u igru.

Trener Duško Vujošević, ni po povratku u Beograd, nije želeo da kaže nešto više o prirodi povrede prvog centra, osim da je to "klupska stvar i da nije ništa ozbiljno u pitanju". Međutim, mistifikacija ovakve vrste uvek ostavlja prostor za spekulacije, na koju tačku stavlja sportski direktor.

- U sredu uveče putujemo u Niš, Milutinov će biti u sastavu za četvrfinalni duel sa Vojvodinom - kratko kaže Dragan Todorić.

Nedoumicu oko pojavljivanja na završnom turniru, pre desetak dana, "ubacio" je šef stručnog štaba Vujošević preganjajući se sa delom medija, sa kojim "ratuje" od početka sezone. Izjavom da teška klupska materijalna situacija može da provocira neodlazak u Niš, jer je to "stvar morala", ako je već "moralni čin" odlazak Đorđa Gagića usred sezone.

Na sreću razuma, sve se završilo samo verbalnim prepucavanjem, uz "nešto" medijske pažnje. Crno-beli će u Niš, a Milutinov u "vatru", već u četvrtak uveče (21.00) protiv Vojvodine, ako bude neophodno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)