Đoković posetio vrtić i osnovnu školu u Sirči: Pomoć za pravilan razvoj dece

N. Ma/G. Ć.

05. 03. 2015. u 06:31

Ђоковић посетио вртић и основну школу у Сирчи: Помоћ за правилан развој деце

Đoković sa mališanima

Naša fondacija će nastaviti da pomaže siromašnim opštinama, jer smo svesni koliko je ovaj predškolski program značajan za pravilan razvoj dece - rekao je Novak

BORAVEĆI u Kraljevu zbog odigravanja Dejvis kup meča protiv Hrvatske, najbolji svetski teniser Novak Đoković iskoristio je u sredu priliku da poseti Osnovnu školu “Jovan Cvijić” u obližnjoj Sirči, u kojoj je humanitarna Fondacija “Novak Đoković”, u saradnji sa lokalnom samoupravom, otvorila “Školicu života” - vrtić za boravak 30 mališana, uzrasta od tri do pet godina, kao i za 13 mališana koji pohađaju pripremni školski program.

Đoković je iskoristio priliku da porazgovara i da se poigra sa mališanima u vrtiću, a potom i da podeli autograme okupljenim osnovcima koji su ga dočekali pravim ovacijama i skandiranjem “Nole, mi te volimo!”.

- Drago mi je što sam izdvojio bar malo vremena da posetim jednu od pet školica koje smo u okviru projekta namenjenog poboljšanju uslova za odrastanje i obrazovanje dece otvorili u Srbiji. Naša fondacija će nastaviti da pomaže siromašnim opštinama, jer smo svesni koliko je ovaj predškolski program značajan za pravilan razvoj dece - rekao je Đoković.

Za otvaranje pet “Školica života” u Srbiji, Fondacija “Novak Đoković” do sada je izdvojila 28 miliona dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

zarana

08.08.2015. 22:08

sve pohvale za humanost,i sama sam samohrana majka dvoje djece,iskapčaju nam vodu i struju,,,hrane nam fali