VIDEO: Sin ministra policije pljuvao igrače Zvezde u Podgorici

Novosti online

četvrtak, 18. 04. 2019. u 15:07

ВИДЕО: Син министра полиције пљувао играче Звезде у Подгорици

Detalj sa meča Foto: Screenshot

Skandalozno ponašanje navijača Budućnosti u trećem meču finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde

Skandalozno ponašanje navijača Budućnosti u trećem meču finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde. Pogrdna skandiranja, gađanje raznim predmetima (upaljačima, šrafovima), pljuvanje igrač i želja za obračunom sa stručnim štabom.


Sve to je moglo da se vidi od strane pristalica Podgoričana u toj utakmici. Jedan od onih koji je čak i ušao na parket, skroz do samih igrača je bio Amar Nuhodžić, sin ministra Unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića.


PROČITAJTE JOŠ: REPEŠA O ATMOSFERI U PODGORICI: Ne znam šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem se


Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama se sve to vidi, kao i to da policija nije imala nikakvu reakciju te je on ostao na tribinama do kraja utakmice. Jedina njihova reakcija je viđena kada su izvodili jednog od navijača crveno-belih i tom prilikom ga udarali i oni i pristalice domaćeg tima.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Fancy

18.04.2019. 15:20

A zasto cutimo? Zasto drzava cuti? Zasto ABA liga cuti? Jel treba neko bez glave da ostane? Vici, deri se vredjaj pevaj pesme i sta vec al navijac na korak od igraca na terenu!!??

Boki

18.04.2019. 15:29

E ovo je htio i napravio Repeša sa onim izjavama poslije utakmice u Beogradu, a vi delije štedite i njega i igrače pogotovo onu dvojicu Barovića i Nikolića.

PG-CG

18.04.2019. 15:33

Sve ovo se odigralo u sprezi Uprave kluba, Uprave policije i onih koji odrađuju prljave poslove za policiju... Skandalozno je da su se navijači na skupu (utakmici) visokog rizika komotno šetali po terenu, i napadali igrače Zvezda, a da policija nije uopšte reagovala, niti je bila u blizini... U Beogradu je bila paklena atmosfera, ali su igrači i treneri gostiju bili zaštićeni...

PG-CG

18.04.2019. 15:41

Navijača, bez obzira koliko je to ružno, nemoguće je zabraniti da skandiraju šta god hoće, ali policija ne smije da dozvoli da huligani nesmetano šetaju po parketu, i maltretiraju igrače Zvezde, što me navodi na sumnju da je sve izrežirano na relaciji Uprava kluba, Uprava policije i onih koje su bili sami puki "izvršioci udbaških radova"...

PG-CG

18.04.2019. 16:03

"Navijači" svuda u svijetu prave incidente, i kidišu na protivničke navijače i igrače, ali, poenta je u tome što u svimcivilizovanim društvimapostoje snage reda, kojesu dužne da spriječe takvo ponašanje... U Podgorici, policija, ne samo da nije spriječila huligane da slobodno šetaju po parketu, i maltretiraju igrače Zvezde, već je bila sudionik tog bestidnog pira...

Nac

19.04.2019. 00:00

Kako je vocstvo Crvene zvezde moglo da posalje igrace na zagrevanje pre nego sto su pored terena postavljeni pripadnici policije i obezbedjenja?

Blagoje Jovovic

19.04.2019. 11:20

Sad treba cekati da ova ekstremna milogorska poturica udje u Srbije i onda je momentalno uhapsiti.Pod hitno doneti zakon po kojem ce se svim clanovima monstruoznog DPS oduzimati imovina i njima i njihovim clanovima porodice zabranjivati ulazak u Srbiju.Drzava Srbija mora da reaguje i zaustavi nevidjen teror koji sprovodi DPS nad vecinskim Srpskim stanovnistvom.