GENERALNI DIREKTOR SRC TAŠMAJDAN: Partizan igra u dvorani Aleksandar Nikolić

Đ.M.

subota, 01. 10. 2016. u 10:31

ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР СРЦ ТАШМАЈДАН: Партизан игра у дворани Александар Николић
Partizan je izmirio veći deo obaveza prema dvorani "Aleksandar Nikolić" u kojoj će i u predstojećoj sezoni igrati utakmice, a takođe i odrađivati deo trenažnog procesa, kaže Milan Novović

MADA je prethodnih dana, pa i nedelja, bilo spekulacija da će Partizan utakmice ABA lige igrati u Hali sportova "Ranko Žeravica", crno-beli će rivale u regionalnom takmičenju i Ligi šampiona dočekivati, kao prethodnih sezona, u "Dvorani Aleksandar Nikolić", odnosno doskorašnjem "Pioniru".

- Partizan je izmirio veći deo obaveza prema dvorani "Aleksandar Nikolić" u kojoj će i u predstojećoj sezoni igrati utakmice, a takođe i odrađivati deo trenažnog procesa - rekao je za "Novosti" Milan Novović, generalni direktor SRC "Tašmajdan", koji je potpisao ugovor o korišćenju dvorane sa Partizanom i Crvenom zvezdom.

Crno-beli će drugi deo trenažnog procesa obavljati u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dragan

01.10.2016. 14:07

Partizane, trebas svoju dvoranu! Pionir je pre star i daleko od danasnjeg standarda. Sa 3-5 miliona godisne, nevidim teskocu da se nekako sa partnerom stvori neki lepsi ambient. Da dodju novi sponzori, da se ocuva kult Partizana!

Sinovac

01.10.2016. 21:28

A da li je i onaj drugi klub izmirio svoja dugovanja ili za njih još uvek važi tarifa od 2,5%???