Mladen Jeremić u Igokei

DSL

26. 07. 2014. u 12:38

Prema rečima predsednika kluba Borisa Spasojevića dolazak bivšeg igrača FMP, Hemofarma i Ređo Emilije je gotova stvar

Još samo formalnosti dele Mladena Jeremića od parafa na ugovoru sa Igokeom. Prema rečima predsednika Igokee Borisa Spasojevića, koje prenosi „Glas srpske”, dolazak bivšeg igrača FMP, Hemofarma i Ređo Emilije je gotova stvar.

- Prihvatili smo sve odredbe ugovora, Mladen samo još treba da potpiše i ne verujem da će biti ikakvih komplikacija. U ovom trenutku Jeremić je 99 odsto naš igrač... - rekao je predsednik Igokee Boris Spasojević.

Jeremić je prošle sezone igrao u Venecueli za ekipu Bukanjeros de La Guaira, a uprava kluba iz Aleksandrovca će uskoro dovesti još pojačanja.

- Pregovaramo sa trojicom igrača i oni bi uskoro trebalo da stave paraf na ugovore. Ne mogu da spominjem njihova imena dok ne bude sve gotovo... - objasnio je Spasojević za „Glas srpske”.

Nezvanično, reč je o igračima na pozicijama beka, krila i centra. Igokea će organizovati i kontrolne treninge, na kojima će proveriti kvalitete određenih igrača.

- Planiramo da 4. avgusta započnemo kontrolne treninge na kojima ćemo okupiti nekoliko manje afirmisanih igrača iz BiH i regiona i videti da li neko od njih može da ispuni naše uslove - istakao je Spasojević.

Igokea će sledeće sezone u takmičenje u ABA ligi ući sa potpuno drugačijim timom. Ugovore imaju Draško Knežević i Aleksandar Radukić, kao i Željko Klještan koji će sledeće sezone igrati u nekom drugom klubu kao pozajmljeni igrač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije