Savo Milošević poslao jasnu poruku: Nekima je zadovoljstvo da destabilizuju Partizan, ne idem iz Humske!

V.N.

ponedeljak, 01. 06. 2020. u 17:14

Саво Милошевић послао јасну поруку: Некима је задовољство да дестабилизују Партизан, не идем из Хумске!

Savo Milošević Foto: M. Vukadinović

Ja za takva spletkarenja nemam vremena, jer ne mogu da se bavim time. Čestitam Zvezdi na tituli, mi želimo trofej u Kupu - jasan je trener crno-belih

SAVO Milošević ne ide iz Partizana. Trener crno-belih je juče još jednom demantovao tvrdnje pojedinih srpskih tabloida da će na kraju sezone napustiti Humsku 1 i čak možda preuzeti englesku Aston Vilu, u kojoj je svojevremeno igrao.


- Ne bih dozvolio to zadovoljstvo onima koji bi da destabilizuju Partizan. Ima onih koji žele slab Partizan. Ali ja za takva spletkarenja nemam vremena, jer ne mogu da se bavim time. Poručio sam svim tim ljudima da se bave sobom, jer ne mogu da utiču na mene i rad u Partizanu. Sami će se prepoznati - rekao je Milošević gostujući na TV Nova.


Osvrnuo se zatim Milošević i na kraj fudbalske sezone u Srbiji.


- Iskoristio bih priliku da čestitam titulu Crvenoj zvezdi, a mi ćemo se potruditi da drugi trofej završi kod nas. Neće biti lako, svi žele da osvajanjem Kupa obezbede učešće u Evropi. Ne samo kod nas, već svuda, u kupu su moguća iznenađenja i drugačije su utakmice nego u prvenstvu - dodao je Milošević.