Nekadašnji italijanski fudbaler, najveći zavodnik među sportistima, legendarni Kristijano Bobo Vijeri aktivirao se u javnosti tokom izolacije zbog pandemije virusa korona. Njegovo vreme kod kuće protiče svakodnevno u razgovorima na društvenim mrežama, uglavnom sa bivšim saigračima.

"Obavim neke razgovore na društvenim mrežama sa bivšim saigračima i razgovaramo o fudbalu, svakodnevnom životu i prošlim danima. Dva sata provodim u dobrom društvu. Na primer, Toti mi je priznao da prati sina na treninge u omladinskom timu Rome, ali ne ulazi u „Trigoriju“. Tužno je to čuti od nekoga poput njega koji je bio u Romi 30 godina i dao sve za taj klub".

Uprkos podsećanju na stara, sigurno srećnija, vremena Vijeri priznaje da nije lako živeti načinom života kakav je nametnut izolacijom.

"Ovaj period nije lak. Već mesec dana sam kod kuće. Do sada sam se ugojio i dostigao 106 kilograma. Bilo bi fenomenalno da se vratim na 95, ali trebalo bi da idem na dijetu i da vežbam što mi sada deluje nemoguće. Trenutno sam baš lenj", rekao je bivši napadač Intera, Juventusa, Milana, Lacija i reprezentativac Italije u nastupu za emisiju RAI 1.