Beskrajna tuga u Lazarevcu! Veliki navijač Partizana, Goran Aćimović Aćim (44) preminuo je u utorak kasno uveče na Infektivnoj klinici u Beogradu. Kako su "Novosti" saznale on je nekoliko sati pre nego što je stavljen na respirator dobio rezultat testa na korona virus koji je bio pozitivan.

Goran je pre više od 20 dana bio sa porodicom u Bosni, odakle je njegova majka. Dva sata pošto je u Srbiji proglašeno vanredno stanje prešao je granicu sa Srbijom, gde je dobio jasne instrukcije da on i cela porodica idu u izolaciju. Tako je i učinio.

- Nekoliko dana posle toga je dobio visoku temperaturu - rekao nam je član porodice Aćimović (ime poznato redakciji). - Otišao je u Dom zdravlja i odatle su ga odvezli na Infektivnu kliniku. Deset dana je imao temperaturu posle čega mu je bilo bolje, nije kašljao. A pre dva dana je dobio rezultat da je pozitivan na koronu. Samo nekoliko sati posle toga je završio na respiratoru. Njegova bitka za život je trajala nešto više od 24 sata. Jutros je javljeno porodici tužna vest koja je ostala nema od bola.

Goran je bio otac dve ćerke i omiljen stanovnik Lazarevca.