Lopez pita bivšu suprugu: Šta ti imaš u glavi kad, tokom pandemije, sa decom putuješ u Italiju?

Novosti online

30. 03. 2020. u 12:49

Лопез пита бившу супругу: Шта ти имаш у глави кад, током пандемије, са децом путујеш у Италију?

Maksi Lopez foto: Instagram

Ceo svet vas je zamolio da ne odlazite iz Pariza, iznerviran je Maksi Lopez koji sa Vandom Ikardi ima troje dece
Vanda i Mauro Ikardi odlučili su se na selidbu tokom pandemije i prekršili pravilo karantina kada su sa decom otputovala iz Pariza u Italiju, u najveće žarište virusa korona. Vandin bivši suprug Maksi Lopez, uprkos lošim odnosima koje imaju, obratio joj se javno jer mu je zdravlje troje dece koje ima sa njom na prvom mestu.

"Želio bih da znam po kojim kriterijima ste prekršili karantin tokom globalne pandemije", pitao je Lopez svoju bivšu suprugu preko Instagrama. "Ceo svet vas je zamolio da ne odlazite iz Pariza, a vi ste izložili moju decu putovanjem u drugu zemlju. Preselili ste se u epicentar zaraze u Italiju, ne razmišljajući o posledicama. Šta nije u redu sa tvojom glavom? Trenutno je najsvetija stvar na svetu zdravlje naše dece. Iznerviran sam zbog ovakvog stanja svesti. Danas si majka petoro dece, ali izgleda da toga nisi svesna"


Maksi Lopez i Vanda Nara rastali su se 2013. Godine jer je ona otišla sa njegovim mlađim saigračem i zemljakom Maurom Ikardijem. Kada je prebrodio krizu i samoću bez troje dece koje je Vanda povela sa sobom, Lopez se zahvalio Ikardiju što ga je oslobodio takve žene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Logika

30.03.2020. 18:10

@Pogle joj facu - I on mi je sav pametan. Za sve ove godine nije tražio starateljstvo nad decom a sad tu cmizdri i javno apeluje.

McMilan

01.04.2020. 10:53

Što si to dozvolio brale, valjda se i ti tu nešto pitaš. A što se tiče tvog zemljaka, baš ga briga to nisu njegova deca.