Mančester siti je u Madridu napravio preokret i savladao Real u prvom meču osmine finala Lige šampiona (2:1). Gol za pobedu je postigao Kevin De Brujne sa penala kada je matirao sunarodnika Tiba Kurotou.


Po završetku meča su strani mediji taj pogodak opisali kao “osvetu” zbog toga što je Kurtoa spavao sa De Brujneovom devojkom pre nekoliko godina. Njegova tadašnja devojka je imala putovanje u Madrid gde ga je prevarila sa golmanom.


- Ne mogu da verujem da je Tibo to uradio, ali ćemo zadržati profesionalni odnos. Selektor me je pitao da li da ga izostavi tima, rekao sam da to ne bi bila prava odluka, jer je on odličan golman i potreban je Belgiji - rekao je tada De Brujne.


Međutim, Kerolajn tvrdi da je to uradila iz drugog razloga...


- Kevin mi je priznao da me je prevario sa najboljom drugaricom. Naša veza posle toga nije bila ista. Bila sam u Madridu i tada se dogodilo nešto što nije trebalo da se desi. Tibo mi je ponudio ono što nisam imala sa Kevinom, napravio mi je i večeru, što Kevin nikada nije radio. Pomislila sam “zašto da mu ne uzvratim” i tako se to dogodilo - rekla je Kerolajn.


Pošto je ova priča ponovo dospela u javnost, očekuje se da će revanš na “Etihadu” dobiti novu dimenziju.