Raul Bravo nema veze sa napadom: Blizak prijatelj Darka Kovačevića zgrožen izmišljotinama

B. GRUJIĆ

19. 01. 2020. u 22:02

Раул Браво нема везе са нападом: Близак пријатељ Дарка Ковачевића згрожен измишљотинама

Mesto napada na bivšeg fudbalera, Darko Kovačević

Blizak prijatelj porodice nekadašnjeg fudbalera preneo je „Novostima“ njihovo ogorčenje zbog medijskih izmišljotina o napadu: Uplitanje Raula Brava potpuno besmisleno. Grčka policija se nije zvanično oglašavala

IZVORI bliski porodici nekadašnjeg fudbalskog asa i reprezentativca Darka Kovačevića potvrđuju užasnutost i gnušanje na sve laži, izmišljotine i raznorazna nagađanja o eventualnim uzrocima nedavnog oružanog napada na proslavljenog sportistu, koji je u svom domu u Atini i ne želi da se javno oglašava.

Isključivo i ekskluzivno za "Novosti", s obzirom na ozbiljnost i dugogodišnju saradnju, blizak prijatelj porodice Kovačević preneo nam je informaciju da se grčka policija nije zvanično oglašavala povodom istrage, a da su sve insinuacije i uplitanje bivšeg španskog fudbalera Raula Brava u ovaj slučaj potpuno besmisleni i neistiniti. Jer, kako kaže Kovačevićev poznanik, osim iskrenog prijateljstva sa Darkom, Španac nema nikakve veze sa nedavnim napadom.


PROČITAJTE JOŠ: Darko strahuje za bezbednost porodice: Otkrivamo nove detalje "sačekuše" za Kovačevića

Brojni grčki, ali i mediji u Srbiji manipulišu uzrocima napada, na osnovu kafanskih priča i nagađanja, koja nemaju veze sa istinom, a sve to samo ometa istragu koja je u toku. Porodica Kovačević i dalje se striktno pridržava odluke da se javno ne oglašava niti će bilo ko od članova familije davati bilo kakve izjava dok se istraga ne završi.

Prethodnih dana mediji u Srbiji objavili su kako se po kafanama u Atini priča kako je zbog neraščišćenih računa Raul Bravo navodno organizovao napada na Kovačevića na Božić, što su mediji u Grčkoj i Španiji preneli kao "sigurnu" stvar.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)