Vest da je bratanac Vladana Milojevića, Stefan Milojević, "pao" u Španiji, u hapšenju grupe koja se sumnjiči da je kriminalna banda na Majorci, šokirala je Srbiju. Stefana španska policija sumnjiči da je vođa kriminalne grupe koja diluje drogu i kontroliše noćni život i bordele na atraktivnim lokacijama na atraktivnim lokacijama Majorke.


Stefan je poznat kao MMA borac, a njegova veza sa fudbalom takođe je izuzetno jaka.

Naime, on je sin Gorana Milojevića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Partizana, rođenog brata doskorašnjeg trenera Zvezde, Vladana Milojevića. Goran je veliki deo karijere proveo u Šoaniji, gde je igrao za Meridu, Majorku, Seltu i Viljareal, a posle penzije odlučio je da živi upravo na Majorci.


Milojević je rođen u Francuskoj u Brestu 20. februara 1991. godine, a pored srpskog ima i špansko državljanstvo. I sam je bio fudbaler i bacio se profesionalno fudbalom po ugledu na svog oca i brata, kao i deda-strica Nenada Bjekovića.


Naime, Bjeković je rođeni brat oca Stefanove majke, pa je blisko povezan rodbinskim vezama i sa legendarnim fudbalerom i direktorom Partizana, koji danas obavlja funkciju potpredsednika FSS.


Foto: Fejsbuk


Upravo je Bjekovića on svojevremeno okarakterisao kao jednog od najzaslužnijih ljudi za njegovu karijeru. Iako su najuži članovi njegove porodice blisko povezani sa Zvezdom i Partizanom, nikada nije hteo da se opredeli za jednog večitog rivala.


Foto: Fejsbuk


- Nenad Bjeković je rođeni brat oca moje majke. On je čovek koji mi je uz Gordana Petrića i moje najbliže najviše pomogao u karijeri. Moram da kažem da nisam navijač ni Zvezde, ni Partizana. Kada sam bio mlađi, majka je stalno vršila presing da navijam za Partizan, ali sam eto ostao neopredeljen. Simpatičan mi je Partizan, ali Zvezda već šest godina nije uzela titulu - rekao je Stefan Milojević za Mocart svojevremeno 2014. godine.


Foto: Fejsbuk


Tokom karijere Stefan Milojević je igroa u španskom Feriolenseu, zatim u slovačkoj Dubnici, da bi zatim došao u Srbiju, gde se oprobao u redovima Partizanove filijale Teleoptika. Potom je igrao i za Košice iz Slovačke, a potom se vratio u Srbiju, gde je nastupao za BSK Borču i Bežaniju.


PROČITAJTE JOŠ: U Španiji uhapšen sin Gorana, a bratanac Vladana Milojevića (VIDEO)


Igrao je još i za škotski Erdi i Morton, da bi karijeru završio u Slovačkoj u ekipi Zlate Moravice krajem 2015. godine.


Foto: Fejsbuk


Posle fudbala, Milojević je prešao u borilačke vode. Postao je MMA borac, koji je bio strah i trepet za mnoge rivale. Na Jutjubu se mogu videti mnoge njegove borbe, tokom kojih je bio nemilosrdan prema protivnicma.


Foto: Fejsbuk


Zastrašujuća je i sama njegova pojava, jer ima telo isklesano mišićima i prekriveno brutalnim tetovažama. Uvek je u ring ulazio pod zastavom Srbije, i to je posebno istakao pred borbu protiv Muhameda Mahmića iz Bosne.


- Uvek se borim pod srpskom zastavom. Za slavu Srbije! - rekao je pre nešto više od godinu dana.


Foto: Fejsbuk


Stefan je na svom Fejsbuk profilu u često u poslednje vreme objavljivao fotografije svog lagodnog života na Majorci, na bazenima i pažama, ali i fotografije sa svojom ekipom.


(telegraf.rs)